BluePrinz kroon

green business is good business

Werkplekoplossingen

U heeft wekelijks vergaderingen om de voortgang van projecten te bespreken. Als hiervoor per auto gereisd moet worden kost dit al snel een uur. Meestal wordt in een projectoverleg informatie in een vaste structuur doorgenomen en worden er vervolgafspraken gemaakt. Na de meeting rijdt u weer terug naar kantoor of gaat u naar de volgende afspraak. Als u weer eens in de file staat is de kans groot dat u zich afvraagt of dit niet efficiënter kan worden ingericht.

Stel u heeft de mogelijkheid om in deze projectbesprekingen op afstand vanaf uw eigen werkplek te participeren. Met één druk op de knop kijkt u binnen een paar seconden uw gesprekspartners in de ogen en kunt u genieten van optimaal vergadergemak. U deelt uw bestanden met de andere deelnemers, bespreekt deze en neemt beslissingen. Door de inzet van videoconferencing komt de voortgang van projecten niet in gevaar als personen niet aanwezig kunnen zijn. Ze kunnen zo op afstand deelnemen, zelfs is het mogelijk om meetings op een later tijdstip te bekijken. Onze videosolutionz zijn zeer geschikt om thuiswerken te optimaliseren.

Uiteraard zult u ook persoonlijke ontmoetingen blijven hebben, maar een aantal besprekingen zou goed over video kunnen. Voor u betekent dit een vermindering van reistijd en reiskosten. Uw effectiviteit zal enorm toenemen door de inzet van videoconferencing. Benieuwd wat BluePrinz hierin voor uw organisatie kan betekenen? Bel of mail ons.

Klik hier voor een uitgewerkt voorbeeld:
Werkplekoplossingen